Projectmanager ontwikkeling en realisatie van vastgoed (M/V)

WERKEN BIJ M TO BUILD
Home / Projectmanager ontwikkeling en realisatie van vastgoed (M/V)

Projectmanager ontwikkeling en realisatie van vastgoed (M/V)

Kruip jij graag in de huid van de eindgebruiker van commercieel vastgoed en draag je zorg voor de perfecte begeleiding van hun projecten vanaf initiatief tot en met nazorg? Ben jij de spil tussen opdrachtgever, ontwerpteam, aannemer, vastgoedeigenaren, ontwikkelaars en andere projectbetrokkenen? Hou je er van projecten te bewaken, zodat deze overeenkomstig de contractuele afspraken worden ontworpen, uitontwikkeld en opgeleverd? Ben jij in staat om meerdere projecten gelijktijdig in verschillende fasen van het bouwproces te begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zoeken we?

In verband met onze sterke groei zoeken we enthousiaste, pragmatisch ingestelde projectmanagers (m/v), met goede bouwtechnische kennis. Je bent goed in staat om de eisen en wensen van de eindgebruiker te vertalen naar de verschillende fasen van het project en haar belangen te behartigen. Je geeft leiding aan meerdere projecten, verschillend qua omvang, in diverse fasen van het bouwproces (initiatief tot en met nazorg). We zoeken een collega die kritisch kan zijn en durft te vragen. Iemand die verantwoordelijkheid neemt, zelfstandig kan werken, de klant centraal stelt, snel kan schakelen en voor zijn / haar projecten wil gaan. Kortom, we zoeken een plezierige collega die samen met de rest van het team onze ambities waar wil maken!


Wie zijn wij?

MtoBuild is een projectmanagementbureau dat actief is met vastgoedontwikkeling voor vastgoedeigenaren, projectontwikkelaars en gebruikers. We werken met ongeveer 12 collega’s vanuit MtoBuild en zijn groeiende! Onze focus ligt op een langdurige, intensieve samenwerking. Wij zijn een organisatie die is gespecialiseerd op gebied van vastgoedontwikkeling, vastgoedadvies en bouwmanagement en zijn vooral werkzaam aan commercieel en residentieel vastgoed. Wij snappen de bouwtechniek, zijn kritisch en werken graag harmonieus samen. Wij zijn een informeel, leuk en hecht team met veel kennis en kunde. Ons huidige team heeft veel werkervaring, een sterke ‘hands-on’ mentaliteit en werkt aan bijzondere projecten voor toonaangevende opdrachtgevers.

MtoBuild maakt onderdeel uit van een groep bedrijven waar we met 200 collega’s werken aan bouwprojecten, in elke fase denkbaar. Behalve bij MtoBuild, werken deze collega’s ook bij de verschillende ‘zussen’, zoals een architect, aannemer, interieurbouwer enz. Hierdoor kunnen we snel en integraal oplossingen bieden voor onze klanten van initiatief tot oplevering. We werken aan diverse projecten, vaak gelieerd aan retail.

Wij vragen:

  • HBO werk en denkniveau;
  • Minimaal acht jaar relevante werkervaring;
  • Technische bouwkundige opleiding;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Aandacht voor relaties;
  • Kennis van de rollen, taken en verantwoordelijkheden van diverse partijen in het bouwproces;
  • Kennis van de wet- en regelgeving op gebied van vastgoed.
  • Affiniteit met retail

 

MtoBuild biedt je een uitdagende functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt bij ons veel vrijheid en volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en te werken voor gerenommeerde opdrachtgevers. Onze projectmanagers hebben marktconforme arbeidsvoorwaarden, de beschikking over een auto van de zaak, mobiele telefoon en laptop. Wij kennen flexibele werktijden en deels thuiswerken is deel van onze bedrijfscultuur.

 

Heb je vragen, neem dan contact op met Jeroen Verhoef via 06-31 97 86 37. Gelijk solliciteren? We kijken uit naar je motivatie met cv naar MtoBuild t.a.v. mevrouw J. van Maren, via info@mtobuild.nl