Jr. Projectmanager (M/V)

WERKEN BIJ M TO BUILD
Home / Jr. Projectmanager (M/V)

Junior projectmanager M/V

Ben jij onze nieuwe junior projectmanager voor (her)ontwikkeling en realisatie van vastgoed? Ben jij het talent dat zich wil ontwikkelen tot de spil tussen opdrachtgever, ontwerpteam, aannemer en andere projectbetrokkenen? Ben jij degene met een zekere helicopterview die de belangen van betrokken partijen wil leren begrijpen en behartigen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden we je?
Als junior projectmanager zal je, onder begeleiding van onze ervaren projectmanagers, ervaring opdoen in het zelfstandig aansturen, coördineren en laten realiseren van een mix aan type vastgoedprojecten. Je levert een wezenlijke bijdrage aan het vaststellen en bewaken van de uitgangspunten en belangrijke beheersaspecten in de vorm van communicatie, organisatie, kwaliteit, tijd, risico en geld (budget en rendement). Onder de werkzaamheden van een junior projectmanager vallen onder andere:

 • Het opstellen van het programma van eisen en toetsen daarvan.
 • Het voeren van overleggen met opdrachtgever, belegger, overheidsinstanties, ontwikkelaars, adviseurs en aannemers en zorgen voor duidelijke afspraken omtrent de demarcatie tussen de verschillende partijen.
 • Het maken van een risico-inventarisatie en beheersen van risico’s.
 • Het bewaken van alle projectkaders.
 • Het coördineren en begeleiden van de procedures ten aanzien van vergunningen.
 • Het verzorgen van tijdige contractering van architect en adviseurs.
 • Het in gang zetten van aanbestedingstrajecten, contoleren van aanbestedingsstukken en het opstellen en verstrekken van opdrachten.
 • Aansturen van projectbetrokkenen en levering van directievoering tijdens de realisatiefase.
 • Correcte administratieve afwikkeling van de externe en interne processen.
 • Het managen van de verwachtingen van alle stakeholders.

MtoBuild
MtoBuild is een bouwprojectmanagementbureau dat actief is op het gebied van vastgoedontwikkeling in opdracht van vastgoedeigenaren, projectontwikkelaars en exploitanten. MtoBuild is een onderneming die zich sterk ontwikkelt en zich verder wil blijven ontwikkelen. Ons huidige team heeft veel werkervaring, een sterke ‘hands-on’ mentaliteit en een informele bedrijfscultuur. De kernwaarden van ons bedrijf zijn samen – positief – flexibel.

Wie zoeken we?
Wij zoeken een enthousiaste, pragmatisch ingestelde en leergierige junior projectmanager (m/v), die zich wil ontwikkelen op het gebied van vastgoedontwikkeling en bouwprojectmanagement. Een collega die graag zijn / haar kennis wil verbreden, kritisch kan en mag zijn en durft te vragen.

Tevens iemand die verantwoordelijkheid neemt, zelfstandig kan werken, de klant centraal stelt, snel kan schakelen en feitelijk voor zijn / haar projecten wil gaan. En niet onbelangrijk: een fijne, plezierige collega die samen met de rest van het team, onze ambities waar wil maken!

Wij vragen:

 • Afgeronde hbo opleiding op het gebied van bouwkunde / bouwmanagement / vastgoed of soortgelijke opleiding;
 • Lerende houding, aandacht voor anderen;
 • Bouwkundige / installatietechnische kennis;
 • Kennis van de fasen van vastgoedontwikkeling;
 • Kennis van de wet- en regelgeving op gebied van vastgoedontwikkeling;
 • Goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Engels is gewenst.

MtoBuild bied je een uitdagende functie met een degelijke groei naar zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Van ‘onbewust onbekwaam’ naar ‘bewust bekwaam’. Je krijgt bij ons veel vrijheid en volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en te werken voor gerenommeerde opdrachtgevers. Onze projectmanagers hebben de beschikking over een auto van de zaak, mobiele telefoon en laptop. Ons bedrijf is per 1 maart 2021 gevestigd in Vianen. Wij kennen flexibele werktijden en deels vanuit huiswerken is goed mogelijk binnen onze bedrijfscultuur.

Kom jij ons team versterken? Stuur dan je brief met cv naar MtoBuild t.a.v. mevrouw J. van Maren, via info@mtobuild.nl